Over Solar Sterk B.V.

U kunt bij Solar Sterk B.V. terecht voor:

  • Aanschaf zonnepanelen en bijbehorende materialen voor uw installatie.
  • Monteren zonnepanelen en bijbehorende werkzaamheden zoals aansluiten op de meterkast, omvormer instellen en dergelijke.
  • Meterkast vervangen
  • Dak ontluchting branden
  • Aansluiten van een laadpaal voor elektrische auto

Een meterkast vervangen of ontluchting branden wordt gedaan op de dag van het monteren van uw zonnepanelen.

Het bedrijf

Solar Sterk is in 2014 opgericht als eenmanszaak. Na jarenlange ervaring op het gebied van installeren van de zonnepanelen, de keuze gemaakt om ook de systemen te gaan verkopen en volledige klussen aan te bieden.
Bij Solar Sterk B.V. bent u verzekerd van kwaliteit, een goede service en een prettige samenwerking. Zonnepanelen aanschaffen kan een hele investering zijn en dat begrijpt Solar Sterk B.V. maar al te goed. Omdat u natuurlijk wel waar voor uw geld wil, leest u hieronder waarom u bij Solar Sterk B.V. moet zijn voor de aanschaf van zonnepanelen.

Ervaren en vakbekwaam

Al ruim 11 jaar installeert Solar Sterk B.V. zonnepanelen. De eerste vier jaar is er in loondienst gewerkt. Vervolgens zijn in 2014 de stoute schoenen aan getrokken om in het ondernemerschap te springen. Dit is zeer goed bevallen waarna besloten is, niet alleen te installeren maar ook volledige installaties aan te bieden. Door de jaren heen heeft Solar Sterk B.V. flink wat kennis op gedaan met betrekking tot diverse soorten daken, dakbedekkingen, soorten systemen en alles wat er bij komt kijken als u zonnepanelen aanschaft.
Solar Sterk B.V. wil eerlijk zaken doen. Graag zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent door duidelijke communicatie en heldere afspraken. Zonder addertjes onder het gras of valse beloftes. Bij een kennismakingsgesprek worden alle mogelijkheden doorgesproken. Na het gesprek zal er een offerte opgemaakt worden indien gewenst.
Wilt u een degelijk en kwalitatieve installatie van uw zonnepanelen, dan bent u bij Solar Sterk B.V. aan het juiste adres. Solar Sterk B.V. levert kwaliteitssystemen. Dit is niet altijd de goedkoopste oplossing maar op deze manier installeren we systemen waar Solar Sterk volledig achter staat. Om u altijd een goed systeem te kunnen bieden, zijn er zorgvuldig bepaalde onder constructies, zonnepanelen en omvormers gekozen waar mee gewerkt wordt.
Om u goed van dienst te kunnen zijn en iedere situatie anders is, stelt Solar Sterk B.V. offertes en/of adviezen op maat op. Er zijn dus geen vaste tarieven of aantal zonnepanelen vooraf te noemen omdat we eerst gaan kijken wat de mogelijkheden zijn alvorens er iets verteld wordt wat wellicht niet eens mogelijk is in uw situatie. Door een offerte op maat te maken, weet u zeker dat u kiest voor de beste optie, kijkend naar zowel het financiële plaatje als overige wensen. Want behalve alleen te kijken naar de mogelijkheden, worden uw eigen wensen uiteraard ook meegenomen in een advies.
Voor Solar Sterk B.V. is een goede service bieden erg belangrijk. Of we u nu kunnen helpen met informatie vooraf, vragen tijdens de installatie of na afloop van installatie, Solar Sterk B.V. zal altijd kijken naar hoe we u het beste kunnen helpen.

Wie zijn Solar Sterk B.V. ?

Solar Sterk B.V. , een betrouwbaar, servicegericht en eerlijk bedrijf. Mooie woorden, maar wie zorgt er nou daadwerkelijk voor dat Solar Sterk B.V. het bedrijf is, wat het vandaag de dag is?

Dat ben ik, Henk van Genk. 35 Jaar jong en woonachtig in Breda. In loondienst ben ik middels een uitzendbureau in de zonnepanelen branche terecht gekomen en daar eigenlijk nooit meer weggegaan. Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt binnen de zonnepanelen branche, heb ik de keuze gemaakt voor mijzelf te beginnen en het ondernemerschap te gaan verkennen.

Nieuwe uitdagingen, risico’s nemen, oplossingsgericht werken en zelf volledig iets opbouwen zijn dingen die mij goed liggen en waar ook mijn hart ligt. In het begin richtte ik mij volledig en enkel op het installeren van zonnepanelen en werkte ik voornamelijk voor opdrachtgevers. Vervolgens heb ik de stap gemaakt om uit te breiden en niet alleen te installeren maar ook volledige systemen te gaan verkopen. Buiten dat je alsnog op het dak werkt, heb je daarnaast ook andere taken zoals klantcontact, planning en dergelijke. Om alles in goede banen te leiden, is een super leuke uitdaging, die ik met veel liefde voor het vak met beide handen aanneem.

Solar Sterk zonnepanelen Breda
Solar Sterk zonnepanelen Breda

Op het moment dat ik gestart ben als ondernemer, heb ik dit niet alleen gedaan. Samen met mijn partner Iris de Kivit zijn we het avontuur van ondernemerschap aangegaan. In eerste instantie hield ze zich vooral bezig op de achtergrond met administratie en kleine neventaken. Inmiddels is Iris net zoveel Solar Sterk als ik zelf en vormen we een goed team. Samen staan we (Solar) Sterk!

Na een periode als meewerkend partner samen te hebben gewerkt binnen Solar Sterk, is in 2021 besloten om de eenmanszaak om te zetten in een V.O.F.
Per 01-01-2021 is Solar Sterk dus een V.O.F. geworden om het echt van ons samen te maken. In juni 2023 is besloten de V.O.F. om te laten zetten in een B.V. waarbij we beide DGA zijn.

Als u zonnepanelen via Solar Sterk aanschaft, kiest u niet alleen een bedrijf dat zich mooi neerzet, maar een bedrijf waarvan de personen erachter, exact zijn zoals het bedrijf dat laat zien. Eerlijk en oprecht, enthousiast over het vak en weten waar je mee bezig bent.

Solar Sterk zonnepanelen Breda

Werkgebied

Solar Sterk B.V. zit gevestigd in Breda.
Voornamelijk is Solar Sterk B.V. dan ook werkzaam in regio Noord Brabant.

Daarbuiten is uiteraard ook mogelijk, in principe in heel Nederland.
Er wordt, indien de afstand erg groot is, wel gekeken naar de haalbaarheid, afhankelijk van de omvang van het project en dergelijke.

Bent u al om?

Of heeft u toch wellicht wat vragen over de aanschaf van zonnepanelen of over Solar Sterk B.V. zelf?

Schroom niet en neem vrijblijvend contact op,
Solar Sterk B.V. helpt u graag!